Houtskeletbouw tot in de puntjes afgewerkt


Heeft u een bouwproject en zoekt u een timmerfabriek die houtskeletbouw kan leveren en ook de afwerking van houten skeletten kan verzorgen? Dan bent u bij Houtskeletbouw Noord in goede handen. Wij verzorgen afwerking voor houtskeletbouw en kunnen u een top klasse product garanderen dat staat als een huis. Wij hebben een eigen timmerfabriek en maken zowel skeletten voor woningen, de daken zoals scharnierdaken, de binnenmuren inclusief de opbouw en ook de afwerking van het complete skelet. Wij kunnen alles voor u verzorgen maar u kunt ook afspraken met ons maken, zodat wij alleen leveren en dat u zelf de installatie verzorgd.

Ervaren in afwerking van houten skeletten

Houtskeletbouw Noord is al vele jaren de expert op het gebied van houtskeletbouw. Onze ervaren timmerlieden weten hoe ze met onze moderne machines om moeten gaan, om er een puik stukje vakwerk van te maken. De afwerking van houten skeletten vraagt aandacht en die geven wij dan ook graag. Want alles staat of valt met de kleinste details wanneer het op vakwerk in de bouw aankomt. De afwerking van onze houtskeletbouw voldoet dan ook aan de hoogste normen, zodat u er altijd zeker van bent dat u een top klasse product in handen krijgt.

Afwerking van houten skeletten
Afwerking van houten skeletten

Bel ons op om een afspraak te maken

Wilt u meer weten van de afwerking voor skeletbouw? Neem dan contact op met ons. Wij leggen u dan met alle plezier uit wat er allemaal mogelijk is. Tevens kunnen wij dan een berekening voor u maken voor een geheel vrijblijvende offerte.

MEER INFORMATIE OVER HOUTSKELETBOUW?

Neem vrijblijvend contact met ons op!