• wandopbouw

Wanden voor houtskeletbouw


Houtskeletbouw Noord is specialist op het gebied van wand opbouw voor een houten skelet. Voor houtskeletbouw zijn er zeker een aantal zaken van belang, alvorens u weet of u de juiste muur heeft voor de woning of het bedrijf. Ten eerste kan de binnenkant van de wandopbouw verschillen. Sommige fabrikanten kiezen ervoor om voor het raamwerk binnen de muur houtsoorten te gebruiken die gecombineerd zijn. Maar er zijn ook houten wandopbouw muren verkrijgbaar waarin alleen massief hout is gebruikt. Uiteraard zal dit te zien zijn in de prijs en de kwaliteit van de muur.

Wandopbouw door ons gemaakt

Houtskeletbouw Noord maakt in haar eigen timmerfabriek houten wanden speciaal bestemd voor de houtskeletbouw. Deze wanden kunnen aangepast worden aan de wensen van de klant, zoals het binnenwerk van de wand en de opbouw van de wand zelf. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor verschillende materialen voor de opbouw van de wand. Bij ons zijn er meerdere mogelijkheden voor de afwerking van de wand.

wandopbouw
wandopbouw

Gemakkelijk geplaatst

Onze wandopbouw elementen voor houtskeletbouw zijn redelijk eenvoudig te plaatsen. Wij kunnen de wanden voor u plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen of er een andere aannemer voor in te schakelen. Wij leveren de wandbouw kant en klaar en geven daarbij ook duidelijke instructie hoe de wanden geplaatst dienen te worden.

Vraag om een vrijblijvende prijsopgave

Wilt u meer weten van onze houten wand opbouw elementen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen dan voor u een berekening maken, wat de wanden zullen kosten voor uw bouwproject.

Meer informatie over Houtskeletbouw?

Neem vrijblijvend contact met ons op!