• Houtskelet dak in aanbouw.

De specialist voor een houtskelet dak


Heeft u een bouwproject in de planning staan waarvoor u een oplossing nodig heeft voor het dak? Neem dan contact op met Houtskeletbouw Noord. Wij maken in onze eigen timmerfabriek houtskelet daken van top klasse en kunnen deze zowel leveren als installeren voor u. Hiermee garanderen wij  u een houtskelet dak van absolute top kwaliteit en u kunt erop rekenen dat wij een goede service zullen leveren. Een dak van hout is zeker de moeite waard.

Een skeletbouw dak

Met deze bouwmethode krijgt u namelijk de beschikking over een dak die een betere isolatie heeft dan een normaal dak. Een houtskelet dak is ook snel te plaatsen, waardoor het in vergelijking met een normaal dak  aanzienlijk scheelt in de bouwtijd. Een skeletbouw dak is daarom altijd zeker de moeite waar om te overwegen, wanneer u een bouwproject heeft voor een nieuw huis of een renovatie voor een bestaande woning.

Houtskelet dak
Houtskelet dak

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij leggen u graag de voordelen van een houtskelet dak uit en kunnen u vrij snel een offerte geven zonder enige verplichting. Wij geven u tevens de garantie dat uw houtskelet dak van top klasse is en dat u een uitstekende service kunt verwachten van ons.

Meer informatie over Houtskeletbouw?

Neem vrijblijvend contact met ons op!