• Houtskelet dak in aanbouw.
  • Houtskeletbouw

Houtskeletbouw op maat voor ieder bouwproject


Wilt u een houtskelet laten bouwen voor uw bouwproject? Dan is Houtskeletbouw Noord uw partner voor houtskeletbouw op maat. Houtskeletbouw Noord is als allround bouwbedrijf vakman op het gebied van skeletbouw. Wij maken skeletbouw van hout voor uw nieuwbouwproject, opbouwprojecten - zoals dakkapellen, een extra verdieping op een woning en scharnierkappen uit- en aanbouwen.

Voordelen skeletbouw

Een skeletbouw van hout heeft verschillende voordelen: allereerst bouwen wij het skelet schoon en droog, voordat het geplaatst wordt, in onze productiehal in Tynaarlo. Vanwege de kortere bouwtijd kan uw project sneller opgeleverd worden, wat voor u als aannemer natuurlijk eveneens een verlaging van de kosten betekent. Voor de gebruiker betekent een houtskeletbouw een vermindering van het energieverbruik, omdat hout beter isoleert dan steen. Ook de hoeveelheid bouwvocht wordt verminderd, zodat de aan-, uit- of nieuwbouw eerder in gebruik kan worden genomen. Houtskeletbouw is een betrouwbare en milieuvriendelijke bouwtechniek, omdat het gebruikmaakt van duurzaam en recyclebaar materiaal.

Houtskelet dak
Houtskelet

Scharnierkappen

Het houtskelet van bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning, of aan- of uitbouw, maken wij van keperplanken met daartussenin isolatiemateriaal. De wanden en vloeren verstevigen wij aan de binnenkant van het skelet met OSB-constructieplaten. Bij skeletbouw voor opbouwen kunt u denken aan dakkapellen en scharnierkappen. De dakconstructie bestaat uit brede keperplanken, waardoor de woning optimaal wordt geïsoleerd. Deze techniek kan bij iedere woning toegepast worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij vertellen u graag meer

Wilt u ook op maat een houtskelet laten bouwen voor uw bouwproject? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk advies.

MEER INFORMATIE OVER HOUTSKELETBOUW?

Neem vrijblijvend contact met ons op!