• Scharnierkap

Een scharnierkap op het dak


Wanneer u een huis laat bouwen dan lijkt het vanzelfsprekend dat er een dak op moet. Maar niet iedereen staat erbij stil dat er nogal wat mogelijkheden zijn om een dak te plaatsen op een woning. De meest voor de hand liggende is uiteraard dat er timmerlieden het dak op klimmen en er een constructie op monteren, maar het kan veel gemakkelijker. Want een houten scharnierkap kan in principe binnen een dag geplaatst worden. Houtskeletbouw Noord bouwt scharnierkappen in een eigen timmerfabriek van absolute top kwaliteit. Wij komen de kap plaatsen en zorgen ervoor dat het geheel afgewerkt kan worden en wij geven de garantie dat de kap op de juiste manier geplaatst is.

Scharnierkappen zijn snel geplaatst

Een scharnierkap is een dak die plat neergelegd kan worden en die uitgevouwen wordt wanneer het dak geplaatst wordt. Het voordeel hiervan is dat het dak heel erg gemakkelijk getransporteerd kan worden. Tevens is de plaatsing vrij eenvoudig, mits daar de middelen voor aanwezig zijn. Want om het houten scharnierdak te plaatsen is er een kraan nodig, die het dak tot boven de nok van het huis kan optillen. Wanneer u een houten scharnierkap door ons laat maken, dan heeft u een top klasse constructie die ook nog eens zeer snel geplaatst kan worden. In de regel kunnen wij de kap in één dag plaatsen. Een scharnierkap laten maken heeft dus zeker grote voordelen.

Scharnierkap

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een houten scharnierkap laten maken? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij kunnen u uitleggen wat wij kunnen leveren en u krijgt dan tevens een geheel vrijblijvende offerte van ons.

MEER INFORMATIE OVER HOUTSKELETBOUW?

Neem vrijblijvend contact met ons op!